Tervetuloa kulkemaan kanssani Kuusta Kuuhun!

Olen Ritva Nevalainen, kuuta kummasteleva terveydenhoitaja, pitkän linjan sarjayrittäjä, neljän lapsen äiti ja yhden isoäiti ja luennoitsija. Olen myös suositun Kuusta Kuuhun -ryhmän ja Kuuklubin perustaja ja ylläpitäjä.

Vuoden 2009 syyskuussa elämäni mullistui, kun sain käsiini kirjan Kuun vaikutus puutarhassa, terveydessä, maanviljelyssä ja metsänhoidossa. Siihen asti tiesin vain, että hiukset kannattaa leikata leijonapäivinä, mutten sitä koska ne ovat, kuinka usein, kauanko ne kestävät ja mistä tiedon saa. Luin kirjan yhdessä illassa ja innostuin perusteellisesti. Tuntui kuin olisin tullut kotiin, löytänyt jotain, jonka olen aina tiennyt, mutten ole tiennyt tietäväni. Tiedon omaksuminen oli kuin kakun syömistä, lusikallinen kerrallaan, sulattelua ja sitten lisää. Jos yrittää ahmia, tulee vain ähky ja lamaannus.

Toukokuussa 2024 tulee kuluneeksi kymmenen vuotta, kun olen jakanut vinkkejä ja vihjeitä Facebookin Kuusta kuuhun -ryhmässä ja sivulla, tavannut upeita tyyppejä, opastanut ja konsultoinut satoja ihmisiä. Olen kuukätilöinyt vauvoja, auttanut välttymään leikkauskomplikaatioilta ja löytämään hyviä leikkausaikoja, parantamaan terveyttä ja lisäämään hyvinvointia. Opastuksillani on saatu huonekasvit kukoistamaan ja puutarhat tuottamaan runsasta satoa.

Kymmenen vuoden vuoden aikana olen myös opettanut satoja ihmisiä ympäri Suomea käyttämään kuun vaiheiden voimia niin arjessa, terveydessä, puutarhassa kuin kodinhoidossakin työelämää unohtamatta. Koronavuosien hedelmiä ovat olleet Kuuklubi sekä verkkokoulutukset yksin ja yhdessä Puutarhaponin kanssa. Nyt kirjoitan kirjaa Kuusta terveydessä. Tässä käytännönläheisessä teoksessa on kaikki tarpeellinen taustatieto terveyden ja kauneuden toimenpiteiden suotuisan ajankohdan valintaan.

Kuuklubi pyörii jo viidettä vuotta ja kuukausiluennoilla sukelletaan pintaa syvemmälle kuun vaikutuksiin ja opitaan virittymään kuun rytmeihin kaikilla elämänalueilla. Ota rohkeasti yhteyttä ja tapaamisiin!

Kuuterveisin,

Ritva