Kurkistus Kuuhun -viikkokirjeet 3 kk

Kurkistus Kuuhun -viikkokirjeet 3 kk

45,00 €
sis. 24 % ALV
Viikoittain ilmestyvästä kirjeestä löydät kuun vaiheen mukaiset täsmävinkit terveyteen, kauneuteen, kodinhoitoon ja puutarhaan

Kurkistus Kuuhun -viikkokirjeissä saat viikoittain ilmestyvät täsmävinkit terveyteen, kauneuteen, kodinhoitoon ja puutarhaan suoraan sähköpostiisi kolmen kuukauden ajan.

Saat parittomilla viikoilla maanantaisin kahdeksi viikoksi kerrallaan ajankohtaiset vinkit puutarhaan, pihaan ja muuhun ulkona tapahtuvaan (kuten polttopuiden teko tai metsästys, kalastus) sekä kodin askareisiin kuten siivouksiin ja huonekasvien hoitoon, sisäremontteihin ja arkisiin toimiin. Voit ennakoida ja suunnitella tekemisiä saadaksesi helpoimmalla parhaat tulokset.

Parillisilla viikoilla saat maanantaisin kahdeksi viikoksi kerrallaan ajankohtaiset vinkit ja tärpit kaikenlaisiin kauneuteen ja terveyteen liittyviin asioihin. Hiuksiin, kynsiin, hampaisiin ja kehon toimintoihin liittyvät vinkit auttavat suunnittelemaan ja ennakoimaan onnistuvia toimia.

 Päiväkohtaisten vinkkien lisäksi kirje sisältää ajankohtaista tietoa myös sääennemerkeistä, kansanperinteistä ja kuun kulloisestakin vaiheesta ja menestyvimmistä toimista.

Voit tilata viikkokirjeet myös lahjaksi. Mainitse tässä tapauksessa tilauksen yhteydessä saajan nimi ja sähköposti,

Viikkokirjeistä sanottua: 

”Kiitos viikkokirjeistä, ne ovat aivan ihania. Niissä on kerrottu arjen, sen hetken tärkeimmät asiat hyvin. Kun kuuasia on itselläni uusi juttu, niin kirjeet auttavat sisäistämään asioita paremmin.”

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: Viikkokirjeet-3kk