Puutarhan näkymättömät voimat -luento 14.7.2024
Uutuus

Puutarhan näkymättömät voimat -luento 14.7.2024

35,00 €
sis. 24 % ALV
Mitä näkymättömiä voimia puutarhassamme ja ympäristössämme vaikuttaa? Energialinjat, maasäteily ja vesisuonet mitä ne ovat? Lisätietoja tuotekuvauksessa

Sukella syvälle näkymättömien voimien maailmaan tässä kattavassa luennossa, joka avaa uusia näkökulmia ja syventää ymmärrystäsi luonnon henkisistä ulottuvuuksista. Luennolla käsitellään:

  • Puutarhan näkymättömät voimat - miten nämä voimat näkyvät puutarhassasi.
  • Energialinjat, maasäteily ja vesisuonet: Opimme, miten nämä näkymättömät voimat vaikuttavat ympäristössämme ja miten ne voidaan tunnistaa ja hyödyntää.
  • Pyhät puut ja voimapaikat: Sukellamme suomalaisten pyhien puiden ja voimapaikkojen maailmaan 
  • Värähtely ja kvanttifysiikka: mistä tässä on kyse
  • Suomalaisia tapauksia ja tutkijoita: Esittelemme mielenkiintoisia suomalaisia tapauksia ja tutkijoita, jotka ovat syventyneet näihin aiheisiin ja tuoneet uusia oivalluksia.

Luento tarjoaa syvällistä tietoa ja konkreettisia työkaluja, joiden avulla voit parantaa ymmärrystäsi ympäristöstäsi ja itsestäsi. 

Näillä tiedoilla syvennät ymmärrystäsi luonnon energioista ja näet ympäristösi uusin silmin. 

Luennoitsijana Puutarhaponin Petra Hintikainen ja terveydenhoitaja Ritva Nevalainen.

Luento pidetään sunnuntaina 14.7. Zoom-alustalla klo 18. johon osallistujat liittyvät sähköpostilla lähetettävän linkin kautta. Luento kestää n. 90 minuuttia ja lisäksi 30min kysymys-vastausosion. Luennon ostaneet saavat myös tallenteen luennosta jälkikäteen katsottavaksi. 

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.