Kuu uusissa aluissa 19.3.2024

Kuu uusissa aluissa 19.3.2024

25,00 €
sis. 24 % ALV
Miten silmät ovat yhteydessä uusiin alkuihin? Miten kuu liittyy kumpaankaan? Milloin on silmätutkimusten aika? Mitä uutta haluat aloittaa elämässäsi?

Miksi ja miten silmien kunto ja hoito ovat yhteydessä uusiin alkuihin? Miksi kuunvaihe ja eläinradan merkki kannattaa huomioida niin silmien kuin kasvojenkin hoidossa? Mitkä ovat kymmenen tärkeintä silmien ja pään alueen vaivaa ja miten voit niitä ennaltaehkäistä ja hoitaa? Miten ne liittyvät uusiin alkuihin? Miten voit parantaa muistiasi? Uuden ja vanhan kuun vaiheet pään vaivojen hoidossa. Miksi juuri nyt on uuden aloittamisen aika? Nämä ja paljon muuta kuulet tässä inspiroivassa luennossa.   

Saat käytännön vinkkejä ja suosituksia luonnollisista hoitokeinoista ja hyvien hoitorutiinien kehittämisestä hyvien tulosten saamiseksi. Kuulet myös sllmätutkimusten ajoittamisesta, milloin kannattaa ja milloin ei sekä muistin parantamisesta.

Näillä opeilla kohennat kokonaishyvinvointiasi ja pääset aloittamaan uutta elämässäsi sinulle tärkeässä asiassa!  

Tämä luento on vuoden kolmas Kuun voimat terveydessä -luentosarjasta, jossa pidetään joka kuukausi v. 2024 luento eri terveysaiheisilla teemoilla. Luennot pidetään aina samaan aikaan klo 18.30 Zoom-alustalla, johon osallistujat liittyvät sähköpostilla lähetettävän linkin kautta. Luento kestää n. 90 minuuttia ja luennon ostaneet saavat myös tallenteen luennosta jälkikäteen katsottavaksi. 

Luennoitsijana yrittäjä ja terveydenhoitaja Ritva Nevalainen

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.