Kuu jaloissa 20.2.2024

Kuu jaloissa 20.2.2024

25,00 €
sis. 24 % ALV
Miten jalat ovat yhteydessä oman tien kulkemiseen? Miten kuu liittyy kumpaankaan? Milloin kynsiä kannattaa hoitaa? Toteutatko elämäntehtävääsi?

Miksi ja miten jalkojen kunto ja hoito ovat yhteydessä oman tien kulkemiseen? Miksi kuunvaihe ja eläinradan merkki kannattaa huomioida jalkojenhoidossa? Mitkä ovat kymmenen tärkeintä jalkaterien vaivaa ja miten voit niitä hoitaa? Miten ne liittyvät oman tien kulkemiseen? Milloin kynsiä kannattaa hoitaa ja milloin ei? Uuden ja vanhan kuun vaiheet jalkojen hoidossa. Mikä elämäntehtäväsi on ja miten se liittyy jalkoihin? Nämä ja paljon muuta kuulet tässä inspiroivassa luennossa.   

Saat käytännön vinkkejä ja suosituksia luonnollisista hoitokeinoista ja hyvien hoitorutiinien kehittämisestä hyvien tulosten saamiseksi. Kuulet myös jalkaleikkausten ajoittamisesta, milloin kannattaa ja milloin ei.

Näillä opeilla kohennat kokonaishyvinvointiasi ja pääset kulkemaan omaa tietäsi keveästi ja omannäköisellä tavalla!  

Tämä luento on vuoden toinen Kuun voimat terveydessä -luentosarjasta, jossa pidetään joka kuukausi v. 2024 luento eri terveysaiheisilla teemoilla. Luennot pidetään aina samaan aikaan klo 18.30 Zoom-alustalla, johon osallistujat liittyvät sähköpostilla lähetettävän linkin kautta. Luento kestää n. 90 minuuttia ja luennon ostaneet saavat myös tallenteen luennosta jälkikäteen katsottavaksi. 

Luennoitsijana yrittäjä ja terveydenhoitaja Ritva Nevalainen

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.