Kurkistus Kuuhun -viikkokirjeet /  koko loppuvuosi 2024

Kurkistus Kuuhun -viikkokirjeet / koko loppuvuosi 2024

75,00 €
sis. 24 % ALV
Viikoittain ilmestyvästä kirjeestä löydät kuun vaiheen mukaiset täsmävinkit terveyteen, kauneuteen, kodinhoitoon ja puutarhaan.

Kurkistus Kuuhun -viikkokirjeissä saat parittomilla viikoilla (1,3,5 jne) saat maanantaisin kahdeksi viikoksi kerrallaan ajankohtaiset vinkit puutarhaan, pihaan ja muuhun ulkona tapahtuvaan (kuten polttopuiden teko tai metsästys, kalastus) sekä kodin askareisiin kuten siivouksiin ja huonekasvien hoitoon, sisäremontteihin ja arkisiin toimiin.

Parillisilla viikoilla (2,4,6 jne) saat maanantaisin kahdeksi viikoksi kerrallaan ajankohtaiset vinkit ja tärpit kaikenlaisiin kauneuteen ja terveyteen liittyviin asioihin. Hiuksiin, kynsiin, hampaisiin ja kehon toimintoihin liittyvät vinkit auttavat suunnittelemaan ja ennakoimaan onnistuvia toimia.

Päiväkohtaisten vinkkien lisäksi sisältää ajankohtaista tietoa myös sääennemerkeistä, kansanperinteistä ja kuun kulloisestakin vaiheesta ja menestyvimmistä toimista ja voit ennakoida ja suunnitella tekemisiä saadaksesi helpoimmalla parhaat tulokset.

Viikkokirjeistä sanottua: 

”Kiitos viikkokirjeistä, ne ovat aivan ihania. Niissä on kerrottu arjen, sen hetken tärkeimmät asiat hyvin. Kun kuuasia on itselläni uusi juttu, niin kirjeet auttavat sisäistämään asioita paremmin.”

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: Viikkokirjeet-3kk