Tunnetko oman kuumerkkisi?

Tunnetko oman kuumerkkisi?

Tunnetko ajoittain olevasi enemmän ”kotonasi ”tietyssä kuunvaiheessa? Tämä liittyy siihen, minkä verran ja kuinka korkealla kuuta näkyi syntymähetkelläsi. Ihminen on koko elämänsä eniten ”kotona” sekä samassa kuunvaiheessa että samassa merkissä, jossa maailmaan tuli. Energia on ”tuttu”. Jos olet syntynyt vähän ennen täysikuuta, tunnet olosi ”tutuksi” aina vähän ennen täysikuuta.

Kuumerkin vaikutus on laaja-alainen. Se kuvastaa suhdetta äitiin, turvallisuuden tunteen lähdettä, tunne-elämää ja ennen kaikkea arkea, sitä mitä tarvitsemme joka päivä voidaksemme hyvin. Esimerkiksi kuu kaksosissa -ihmiselle on tärkeää saada kommunikoida joka päivä ja mielellään monella eri tavalla.

Eri kuunvaiheilla syntyneillä on omat piirteensä. Yleisesti kasvavalla kuulla syntyneet viihtyvät ulkona ja liikkeessä, fyysisessä toiminnassa. Vähenevällä kuulla syntyneet viihtyvät siistissä sisätyössä ja perehtyvät syvällisesti asioihin. Tämä kahteen jako voidaan pilkkoa vielä pienemmiksi, kahdeksaan eri tyyppiin:

1) Uusikuusta laskien kolmen ja puolen päivän aikana syntyneitä ihmisiä ovat uusikuun tyyppejä, kuin alkuräjähdys. Muut katsovat ihmeissään tämän innostusta kaikkeen.

2) Kasvavan kuunsirpin tyyppi on seikkailija, joka haluaa rikkoa rajoja ja tuo uusia näkökulmia esiin.

3) Ensimmäisen neljänneksen tyyppi on idealinko, joka aloittaa paljon ja saattaa loppuun vähän. Tuo uusia ratkaisuja vanhoihin ongelmiin.

4) Toisen neljänneksen tyyppi on maailmanparantaja, joka haluaa auttaa toisia.

5) Täysikuun tyyppi on kuin evergreen eli ikivihreä, jaksaa aina kukoistaa. Sillanrakentaja.

6) Vähenevän neljänneksen tyyppi on kommunikoija ja opettaja, tiedonkylväjä.

7) Kolmannen neljänneksen tyyppi on neuvonantaja ja palapelinkokoaja, joka auttaa toisia selvittämään ajatuksensa.

8) Vähenevän kuunsirpin tyyppi on tutkija, loppuunsaattaja ja viimeistelijä. Hän katsoo muita ihmeissään.

Kuuvaiheen lisäksi omaan kuumerkkiin vaikuttaa kuunkorkeus, jota kuvataan eläinradan merkillä. Jos kuu oli syntyessäsi kaksosissa, tunnet joka kuunkierron kaksospäivät ”omiksesi”. Joulukuun täysikuulla olet kaikkein eniten ”nahoissasi” tai jos kuu oli jousimiehessä, joka kuunkierron jousimiespäivät ovat ”tuttuja” ja eniten olet ”nahoissasi” kesäkuun täysikuulla.

Voiko kuumerkkiään muuttaa? Ei voi. Onko jotkut kuumerkit parempia kuin toiset? Ei. Huono kuumerkki on vain se, jonka mukaan yrität olla, mutta joka et ole. Me jokainen olemme absoluuttisen ainutkertaisia, jäljittelemättömiä, toistumattomia. Koskaan ei ole ollut eikä koskaan tule olemaan toista sinua ja minua. Kaikkein suurin palvelus minkä ikinä voimme itsellemme ja toisille tehdä on olla oma itsemme. Kasvaa parhaaksi versioksi itsestämme ja täyttää oma tehtävämme elämän suuressa palapelissä. Jokaista tarvitaan, jokaisella on paikkansa, juuri sellaisena kuin on. Löysitkö itsesi tai läheisesi näistä lyhyistä kuvauksista?

Tunnetko oman kuumerkkisi ja syntymäsi kuun vaiheen? Saat sen selville henkilökohtaisella kuumerkkianalyysilla. Saat analyysin myös maksuttomasti ostaessasi Kuu ja terveys -verkkokoulutuksen. Muistathan myös liittyä postituslistalleni esimerkiksi tämän sivun alaosassa, niin saat heti Kuutiedon tiivistelmän ja jatkossa tiedon uusista blogijulkaisuista.

Kuuterveisin,

Ritva

Kommentit